Bestemmelse af din Baby brusebad gæsteliste

Graviditet er altid en spændende tid. Du har travlt, tænker på en tusind ting – hvilket køn barnet bliver, hvad navn at vælge, hvordan du kan dekorere Gartneriet mv. Men mange af dine venner har sikkert en ting øverst på deres prioriteringsliste – din Babyshower. Baby brusere er et godt tidspunkt at få sammen med venner og fejre den kommende fødsel og al den spænding, der går med at.

Når tiden er inde, vil du sandsynligvis kontaktet af mindst én ven om en baby brusebad. Dette kan være din bedste ven fra gymnasiet eller kæreste du kørte rundt med, mens stadig enkelt. Du kan selv blive kontaktet af pårørende, der ønsker at kaste et brusebad for dig. Nogle mennesker har flere barnedåb – en kastet af familiemedlemmer, en kastet af venner og en kastet af kolleger. Uanset hvem kaster brusebad for dig, skal du tænke på hvem der skal sætte på gæstelisten. Chancer er, din tante, bedste ven eller kollega ikke vil vide alle du gerne vil invitere, så hun gonna brug for lidt hjælp fra dig.

Første, du skal beslutte, hvis du tror, du vil have mere end én bruser. Hvis du hører rygter om en familie brusebad, ønsker du sandsynligvis ikke at invitere familiemedlemmer til dine “venner” bruser. Hvis du har kollegaer, som også nære venner, ønsker du ikke at invitere dem til dine “venner” brusebad, kun for at finde ud af du har arbejde relaterede bruser samt. Så hold ørerne åbne for at forsøge at finde ud så vidt muligt at undgå dublerede invitationer. Du kan endda spørge folk du er tæt på at hvis du føler dig tryg nok og forklare dem hvorfor du spørger. Det vil ikke være det værste, hvis tante Silvia har at fortælle dig at holde ud på invitere din bedste ven til familie brusebad “bare fordi.”

Sørg for at spørge brusebad vært, hvor mange mennesker kan deltage i bruseren. Det kan afhænge af hvor bruseren afholdes. Nogle mennesker har deres brusere på deres kirke, så der er masser af plads og siddepladser, men mange mennesker har dem i deres hjem, så der kan være en begrænset mængde plads. Du ønsker heller ikke at overbelaste din brusebad værtens budget. Hun kan tænke, du vil invitere femten personer og du ikke vil dukke op med en liste over hundrede mennesker. Husk at brusebad invitationer, dekorationer og forfriskninger vil koste din vært penge og du vil være respekt for hendes gavmildhed i at tilbyde at smide dig en bruser.

Når du har en idé om, hvilken type baby brusere kan du komme til at have, så er du nødt til at sidde og skrive en liste. Kan du notere ned navnene på et ark papir, før du begynder at slå op adresser. Du kan selv ønsker at spørge nogle andre mennesker som du bør opfordre. Med alt, hvad du har foregår, er chancerne du kan glemme nogen, så det vil være nyttigt at have en anden person at hjælpe dig. Du ønsker ikke at såre nogens følelser af utilsigtet forlader dem fra gæstelisten.

Når du får din liste sæt, skal du begynde at samle adresser. Faktisk giver dine navne og adresser til værten kan bedst gøres på computeren, hvis du er trygge ved at bruge den. Mange mennesker holde allerede navne og adresser i online-adressekartoteker, så giver din vært din bruser liste kan være så simpelt som udskrivning adresselisten og kontrollere navnene på dem, du vil invitere. Hvis du ikke har dine adresser online, kan du skrive dem i et regneark til at give dit brusebad vært. En online kopi af adresser kan komme i handy afhængigt af, om hun vil have adresserne udskrives på konvolutter, print adresseetiketter til konvolutterne eller hånd skrive adresserne på hver konvolut. Uanset hvordan hun skal gøre det, at have en flot, klart kopi af alle navne og adresser vil være gavnlige.

Endelig, hvis du glemmer en vigtig person på din liste og føler sig dårligt om det, invitere dem ud til en særlig one-on-one frokost med dig. Det vil ikke være det samme som at være på brusebad, men kan hjælpe med at reparere sårede følelser fra at blive udeladt.

Have det sjovt bestemme din baby brusebad liste. Ringe til et par af dine nærmeste venner, få fat i din gamle adressebøger og har en god tid mindes som du notere ned navnene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.