en luksuriøs kørsel

2006 Lincoln LS er kun tilgængelig i en trim kun, og det er V8 Sport. Det er udformet under varemærket Lincoln som en luksus sportssedan med fire døre, og kan rumme en passagerkapacitet på fem personer maksimum. Det er udstyret med standard 3,9 liter V8 motoren med 280 hestekræfter og dette kan opnå 18 mpg i byen og 25 mpg under kørsel på motorvejen. Også standard er en 5-trins automatgear med overdrive. Dette køretøj er en frisket version for dette år.

Under sin første produktion, blev det indført som en midsize, bageste hjul luksusbil på entry-level. Det har den Ford DEW98 platform, der bruges også af Jaguar S-Type og Ford Thunderbird. Dets vigtigste konkurrenter på markedet omfatter BMW 3-serien, Lexus ES, Mercedes Benz C-klasse, den Acura TL og Cadillac CTS. Dette køretøj blev først indført i begyndelsen af 1999, og dette var den første Lincoln køretøj, der tilbød en manuel transmission. Det var en bestemt attraktivt alternativ til europæiske og japanske sports sedans. Dog kom 2006, Lincoln LS-model for dette år var blevet flyttet fra entry-level luksus-segmentet til bunden af mid-niveau luksus-segmentet, således at have en ændring i konkurrenter. Denne gang, det havde Mercedes Benz E-klasse, Cadillac STS, BMW 5-serie og Lexus GS som dens vigtigste konkurrenter.

Selv om Lincoln LS deler den samme platform, som Jaguar S-Type og Ford Thunderbird bruger, dette køretøj stadig adskiller sig i sin styling og udstyr. Dette køretøj kommer med en 280-hk V8 motor med en 5-trins automatisk transmission med manuel Skift kapacitet, ABS, trækkraft kontrol og 17-tommer hjul. Hvad er også lavet standard er front sideairbags. Det også udstyret med og har muligheder som beskyttelse af hoved curtain sideairbags, en Traction, magt-justerbar pedaler, en bageste-hindring detektionssystem, et navigationssystem, et THX lydsystem, en AM / FM radio med i-dash 6-disc CD changer, et opgraderet lyd system, en magt soltag, opvarmet/afkølet forsæder, opvarmet bagsæder, et tri-coat maling, metallak, krom legering hjul, og xenon hovedet lygter. Rygter har det, om, at dette år kunne være sidste gang, at Lincoln LS vil være rullende ud produktionsanlæg.

Ifølge dens brændstoføkonomi har Lincoln LS gennemsnit 17,7 til 19,0 mpg. Lincoln, anbefaler regelmæssig-grade brændstof i dette køretøjsmodel. Selv om det er mindre sammensat end sine europæiske konkurrenter, har Lincoln LS en ride kvalitet, som er behageligt nok. Dens ekspansionsled er temmelig godt maskeret og skjulte. Det er også i stand til og afbalanceret i aggressive sving. Dets styring og håndtering af giver et godt greb og styretøjets føler. Bremserne også har en moderat krop lean og er stærke. Det er ikke virkelig dysset, men det kunne være helt nok for den eneste støj man kunne høre ville være lav vind og mindre dæk roar på grove fortove.

online butik indeholder en bestand af høj kvalitet og godt tilpasset Lincoln LS dele og tilbehør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.