Shop løs i butikkerne på Singles Day

Der er mange danskere der har en lang liste over ting, som de gerne vil have. Nogen er så fornuftige at de skriver ned i løbet af året, så de kan ønske sig nogle af tingene i fødselsdagsgave og julegave.

Hvis du lægger penge til side i løbet af året, så vil du med garanti have råd til en del af tingene på listen. Singles Day er en perfekt dag til at shoppe ind til dig selv. Dagen fungerer ligesom Black Friday, hvor der vil være en masse vilde tilbud på forskellige produkter. Tag fri allerede nu, så du har hele dagen til at kunne shoppe i.

Værd at vide om Singles Day

Som det ligger i ordet var Singles Day i gamle dage forbeholdt singler for at give dem en dag, hvor de kunne forkæle sig selv. Denne dag stammer oprindelig fra Kina, og med tiden har traditionen spredt sig til flere lande. Alle mennesker syntes det er dejligt at kunne spare nogle penge. Derfor bør du spare sammen, så du kan købe en masse lækre produkter til billige penge.

Singles Day er ikke længere forbeholdt singler kun, da par lige såvel kan købe en masse lækre produkter. Det anbefales, at du sammenligner hjemmesider og tæller ned på singlesdaycounter.dk , så du kan se hvor dine indkøb er billigst. Det er individuelt hvor mange procenter du kan spare de forskellige steder. Jo mere du kan spare, desto flere penge har du til at kunne købe andre produkter for.

Vær godt forberedt

For at få mest ud af dagen er de fleste danskere gode til at lave en seddel hjemmefra, så de har et overblik over hvad der skal købes. På denne måde sikrer du dig ikke at have glemt noget. Nogen er så praktiske at de allerede her begynder at købe gaver, hvis der f.eks. er en fødselsdag lige om hjørnet. Butikker plejer at være gode til at reklamere med deres tilbud i god tid, så du har mulighed for at se hvad de har. Butikkerne vil gerne tiltrække så mange kunder som muligt, så du vil med garanti modtage en masse nyhedsmails ugerne op til den store tilbudsdag.

Butikkerne satser stort

Mange butikker satser på at få en stor omsætning på den store dag, og gør derfor alt for at give kunderne mulighed for at foretage nogle vilde tilbud. Det er aldrig sjovt at shoppe alene, så tag dine venner med på shopping, så I rigtig kan få en hyggedag ud af det.