Brug foråret på rengøring udendørs

Hvis du er ejer af en villa, et rækkehus, et kolonihavehus eller et sommerhus, så kender du helt sikkert til, at huset efter en lang vinter godt kan se lidt træt og beskidt ud. Derfor kan du med fordel spendere foråret på at lave lidt udendørs rengøring efter behov, hvad enten det drejer sig om vinduespudsning, fjernelse af spindelvæv og andet snavs, fjerne alger på terrasse og fliser eller noget helt femte. Det kan nemlig ikke betale sig at skippe rengøringen, da du derved vil få et helvedes hyr med at få det fjernet, når først skidtet og snavset først for alvor har fået lov at sætte sig. Hvis du har prøvet at kalke en bruseniche af efter henholdsvis et halvt års brug og to års brug, så kan du helt sikkert nikke genkende til dette.

Puds vinduerne

Vi kommer ikke udenom, at dine vinduer efter en hård vinter med regn og slud bliver møghamrende beskidte, for at sige det mildt. Dette kan ikke undgås, og fænomenet forekommer på alle dødelige menneskers vinduer. Problemet kan løses ved at pudse vinduerne med en vinduesrens, som de fleste vælger at købe færdiglavet, men som også kan laves selv, og skrabe det væk med en vinduesskraber. Hvis dine vinduer er særligt udsatte, kan du skrubbe vinduesrensen på med en svamp og sørge for at fordele den godt.

Rengør dine fliser

Hvis du på din husgrund også har et fliseanlæg, så kan du helt sikkert nikke genkendende til, at de efter et par år godt kan se lidt anderledes ud. Efter et par år vil dine fliser typisk blive sat til med flisepest og alger, hvilket kan afhjælpes ved at rengøre dem med et fliserenser-mundstykke til din højtryksrenser. Hvis du ikke har en højtryksrenser, så tjek denne højtryksrenser test ud, før du køber en.